Home
Të tjera
Aksesorë Mode
Kapëse flokësh Ritual Arktik

Përshkrim

Paketa me 4 kapëse flokësh pa rrudha në ngjyrë blu që përputhet me Koleksionin Ritual Arktik. E përkryer për t'i mbajtur flokët tuaj jashtë fytyrës pa u rrudhur kur bëni rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës ose kur bëni grim.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.