Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Bisous Cosmetic Bag

Përshkrim

Çanta kozmetike perfekte për ruajtjen e kozmetikës dhe produkteve tuaja të kujdesit të lëkurës Oriflame. Vjen me një xhep të brendshëm dhe mbyllet lehtësisht me një mbyllje zinxhir. Mbuluar me një model puthjeje dekorative që përputhet me Koleksionin Bisous.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.