Home
Mjetet për Banjë & Trup
The Body Edition
Masazhues për celulit The Body Edition

Përshkrim

Roller për masazh që synon celulitin që ndihmon në forcimin dhe zbutjen e lëkurës. E vërtetuar klinikisht se zvogëlon pamjen e celulitit kur përdoret me xhelin kundër celulitit The Body Edition. Mund të ndihmojë gjithashtu në lehtësimin e tensionit trupor. Material i papërshkueshëm nga uji.


Kur përdoret së bashku me xhelin kundër celulitit The Body Edition.

Përdoreni në zonat me celulit si kofshët, vithet ose ijet. Aplikoni butësisht presion dhe rrotulloni masazhuesin në lëkurë me lëvizje lart dhe poshtë. Përdoreni me xhelin kundër celulitit The Body Edition për të reduktuar pamjen e celulitit.

The Body Edition është gama jonë e re e kujdesit për trupin me performancë të lart, i krijuar për të forcuar lëkurën, për të reduktuar celulitin dhe lëkurën e ashpër ose të pabarabartë – me rezultate të vërtetuara klinikisht! Forconi lëkurën tuaj nga brenda & jashtë për rezultate që mund të shihni.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.