Home
Heqës të qimeve
Heqës të qimeve
Prerëse me rreze për fytyrën dhe trupin

Përshkrim

Zbutni rutinën tuaj të heqjes së qimeve me një makinë rroje elektrike shumëfunksionale në ngjyrë rozë të ëmbël, e pajisur me dy koka të ndryshme dhe dy koka të ndryshme krehër për rruajtje të detajuar të fytyrës dhe trupit tuaj. Vjen me një furçë të përshtatshme pastrimi.


Prerëse vetullash dhe krehër për vetulla

  • Projektuar për të shkurtuar dhe formësuar vetullat deri në 1mm
  • Rregullojeni në 3mm ose 6mm me krehër

Makinë rroje bikini dhe nënsqetullash dhe krehër rroje bikini dhe nënsqetullash

  • Projektuar për të shkurtuar dhe formësuar pjesë të tjera të trupit deri në - 3 mm
  • Rregulloni gjatësinë e dëshiruar të flokëve me krehër

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.