Novage+
Çantë toaleti për meshkuj Twilight

Përshkrim

Efektive, e qëndrueshme dhe e bukur, kjo çantë tualeti e lehtë do t'i mbajë gjërat e nevojshme të kujdesit të organizuar me stil në shtëpi ose në lëvizje. Krijuar në të zezë, poliestër i fortë dhe i pajisur me një xhep të jashtëm të mbyllur, një xhep të brendshëm dhe një dorezë anësore për mbajtje të lehtë.

NOVAGE+. FUQIZUAR NGA SHKENCA. TË FUQIZON TË JESH MË SË MIRI.

  Novage+ ofron një seri të avancuar shkencërisht të kujdesit për lëkurën, të krijuara për të korrigjuar dhe ngadalësuar shenjat e plakjes. Çdo gamë mundësohet nga teknologji inovative dhe ekstrakte të qelizave bimore, dhe përshtatet për të përmbushur nevojat në ndryshim të lëkurës tuaj gjatë gjithë jetës me rezultate të vërtetuara klinikisht. Që nga shenjat e para të plakjes deri tek ato me lëkurë më të pjekur, me Novage+ ju mund të shijoni lëkurën rinore dhe me pamje të shëndetshme në çdo moshë. 

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.