Wellosophy Lugë

Përshkrim

Përgatitni shpejt supa, shake, pije me fibra dhe më shumë me lugën tonë të re. Përshtatet, në mënyrë perfekte me ndonjë nga produktet tuaja pluhur Wellosophy. E lehtë, e përshtatshme dhe e sigurt për ushqimin.

Përdoreni për të grumbulluar produktet tuaja me pluhur Wellosophy si shake, supa dhe pije me fibra.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.