Home
Vathë
Norrsken
Vathë Green Aventurine Firmament

Përshkrim

Vathë të veshur me argjend me Aventurinë të Gjelbër natyrale, gur lumturie dhe optimizmi. Të mbështjellë në një galaktikë të kristaleve Kubic Zirconia, ato janë pjesë e një koleksioni të frymëzuar nga qiejt mahnitës me yje të Abisko, Suedi.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.