Qese festive dhuratash për femra 2022

Përshkrim

Zgjidh një dhuratë të përsosur dhe bëje atë më të veçantë me këtë çantë dhuratash luksoze për pushime. Ngjyrë vjollcë me shkëlqim me dekorime të gëzuara të stinës në ngjyrë ari me doreza që përputhen. I gjerë dhe i përshtatshëm për një grua elegante.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.