Qese festive dhuratash pët meshkuj 2022

Përshkrim

Zgjidh një dhuratë të përsosur dhe bëje atë më të veçantë me këtë çantë dhuratash luksoze për pushime. Ngjyrë blu e shkëlqyeshme me dekorime gazmore të stinës në ngjyrë ari me doreza që përputhen. I gjerë dhe i përshtatshëm për një mashkull elegant.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.