Pako festive për dhurata 2022

Përshkrim

Zgjidhni një dhuratë të përsosur dhe bëjeni atë më të veçantë me këtë kuti dhuratash luksoze për pushime. Ngjyrë e kuqe me shkëlqim me dekorimet gazmore të stinës në ngjyrë ari. Lehtë për tu palosur dhe gati për dhuratë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.