Home
Mjetet për Banjë & Trup
Mjetet për Banjë & Trup
Shpuza e Zogut Berry Merry

Përshkrim

Shtoni pak gëzim të lezetshëm, festiv në rutinën tuaj të pastrimit dhe nxirrni shkumë me aromën tuaj të preferuar të Krishtlindjes! E dizenjuar për t'u përshtatur në mënyrë perfekte me gamën tuaj të banjës Berry Merry, perfekte për dhurata. Përfshin litarin e varur.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.