Home
Furça flokësh
Mjete & aksesorë flokësh
Brusha e flokëve StylerPRO

Përshkrim

Brusha e jastëkut e rekomanduar për përdorim të përditshëm të butë, me qime me majë topin të njohur për të ndihmuar në zbërthimin dhe stilimin e flokëve të imët. Finim mat i dizajnuar ekskluzivisht me prekje të butë në të zezë me nuanca jeshile freskuese. Bërë me 50% materiale të ricikluara.

Kjo brushë jastëku, me bazën e saj të butë të jastëkut dhe fijet e forta por fleksibël, është e lehtë për t'u përdorur për stilim të butë, zbërthim ose lëmim. Rekomandohet për përdorim të përditshëm dhe për çdo gjatësi flokësh. Përdorni pastruesin e brushave StylerPRO për pastrim.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.