Home
Furça flokësh
Mjete & aksesorë flokësh
Furçë termike e rrumbullakët StylerPRO

Përshkrim

Brushë termike e rrumbullakët e krijuar me përdorim për tharëse flokësh. Fuçia e aluminit mban nxehtësinë më mirë dhe përshpejton procesin e tharjes, ndërsa fijet e najlonit rezistente ndaj nxehtësisë kalojnë lehtësisht nëpër flokë pa u tërhequr. Për drejtimin, shtimin e volumit dhe stilimin e kaçurrelave.

Kjo brushë e tipit që njihet se ndihmon në drejtimin ose shtimin e volumit të flokëve gjatë tharjes së flokëve. Përdoreni me flokë të lagur për rezultate më të mira. Për fryrjen përfundimtare: filloni në bazën e rrënjëve tuaja, ngadalë rrokulliset deri në skajet e flokëve. Sigurohuni që të ndiqni brushën me nxehtësinë nga tharësja e flokëve.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.