Home
Furça flokësh
Mjete & aksesorë flokësh
Brusha e flokëve StylerPRO Flexi

Përshkrim

Furça e ventilimit Flexi për ngritjen e rrënjëve dhe krijimin e formave natyrale gjatë tharjes së flokëve. Fijet e gjera ndihmojnë në zbërthimin e flokëve të lagur ose të thatë. Rekomandohet për flokë të shkurtër, të mesëm ose të gjatë, me dorezë të dizajnuar ekskluzivisht me një fund me prekje të butë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.