Home
Furça flokësh
Mjete & aksesorë flokësh
Brusha e flokëve StylerPRO

Përshkrim

Brushë shumëfunksionale për të ndihmuar stilimin, lëmimin dhe përcaktimin e flokëve. Projektuar me jastëk gome të rrumbullakosur me rreshta shtesë fijesh të destinuara për të përmirësuar ngritjen dhe kontrollin gjatë tharjes së flokëve. I njohur për të ndihmuar stilimin e flokëve mesatarë dhe të gjatë. Dorezë me prekje të butë.

Brusha styling rekomandohet të përdoret për tharjen e flokëve, stilimin, përcaktimin e kaçurrelave dhe zbutjen e flokëve.Fijet parandalojnë zvarritjen e flokëve duke siguruar kontroll. Përdorni pastruesin e brushave StylerPRO për pastrim.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.