Home
Furça flokësh
Mjete & aksesorë flokësh
Brusha StylerPRO Paddle

Përshkrim

Brusha e re e flokëve Paddle është projektuar me një bazë të gjerë të njohur për të ndihmuar në zbërthimin, lëmimin dhe stilimin e flokëve të gjatë dhe të trashë. Qimet e forta me majën e topit dhe baza gomës ofrojnë një përvojë të rehatshme stilimi.

Kjo brushë ka fije të forta por fleksibël dhe njihet se ndihmon me zbërthimin, zbutjen dhe stilimin e butë. Rekomandohet për përdorim të përditshëm për flokë të gjatë dhe të trashë. Përdorni pastruesin e brushave StylerPRO për pastrim.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.