Home
Furça flokësh
Mjete & aksesorë flokësh
Krehër StylerPRO

Përshkrim

Hiqni nyjet dhe ngatërresat me këtë brushë zbërthyese. Këto fije janë krijuar për të rrëshqitur dhe për të ndihmuar në zbërthimin e flokëve pa i dëmtuar dhe tërhequr ato. E butë me flokët dhe lëkurën e kokës, nevojiten vetëm disa krehje.

Mund të përdoret me flokë të lagur ose të thatë. Filloni të krehni nga fundi i flokëve tuaj dhe në pjesë të vogla duke shkuar deri te rrënjët derisa të zgjidhen plotësisht. Përdorni pastruesin e brushave StylerPRO për pastrim.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.