Home
Furça flokësh
Mjete & aksesorë flokësh
Krehër me fund të dyfishtë StylerPRO

Përshkrim

Ky krehër shumëfunksional me fund të dyfishtë përmban një anë me dhëmbë të gjerë për t'u lëmuar dhe një anë me dhëmbë të imët për lëmim dhe stil. Hapësirat e gjera ndihmojnë në parandalimin e këputjes së flokëve. Rekomandohet të përdoret për flokë kaçurrelë dhe me onde.

Përdorni anën e gjerë të krehës për t'u zbërthyer dhe anën me dhëmbë të imët për stilim.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.