Krehër StylerPRO Teasing

Përshkrim

Shtoni volumin në kurorë tuaj me këtë krehër të krijuar për krehje dhe stilim të lehtë. Vjen me tre rreshta dhëmbësh, për të promovuar kapje dhe kontroll më të mirë. Lehtë për t'u përdorur dhe me madhësi të përkryer për udhëtime.

Prerja e flokëve me dorezë të ngushtuar. Vendoseni në mes të gjatësisë dhe drejtojeni krehërin drejt rrënjëve. Përsëriteni lëvizjen duke e lëvizur krehërin më pranë rrënjëve çdo herë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.