Pastrues furçash StylerPRO

Përshkrim

Pastrues brushash për të gjitha llojet e brushave të flokëve me një dizajn kapjeje të lehtë për t'u përdorur. Ndihmon në heqjen e fijeve të flokëve menjëherë dhe është produkti i domosdoshëm në çdo banjë apo çantë. Brushat janë të dizajnuara për përdorim me të gjitha llojet e brushave.

Përdorni pastruesin e brushës së flokëve nëpër fijet e brushës së flokëve dhe përgjatë bazës në mënyrë të përsëritur për të hequr qimet dhe mbeturinat.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.