Home
Mjetet për Kujdesin e Lëkurës
Waunt
Shpuzë Waunt Ultimate Bounce

Përshkrim

Sfungjer i fytyrës me fije silikoni me masazh për të niveluar rutinën tuaj të bukurisë Waunt. Fijet e silikonit ndihmojnë në rritjen e qarkullimit dhe absorbimit të produkteve tuaja Waunt, dhe sfungjeri i butë i shkumës ndihmon me aplikimin pa rrëmujë për një përfundim të qetë dhe një shkëlqim rrezatues.
Waunt nuk është vetëm kujdesi i rregullt për lëkurën, por ju ofron më të mirën e kujdesit të lëkurës me përmirësime që ju japin pamje të përsosur si me make-up kur në të vërtet jeni pa make-up. Hidratues, efektet e make-up-it, mbushje dhe shkëlqim, formulime vegane dhe tekstura argëtuese transformuese, gama e Waunt do t'ju japë një përvojë unike të kujdesit për lëkurën me rezultate të përsosura.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.