Home
Mjete të tjera grimi
Mjetet e Grimit
Shpuzë e lagur dhe e thatë e grimit

Përshkrim

Shpuzë grimi me dy anë. Ana e kuqe është për grimin e lëngshëm dhe ana e bardhë e grumbulluar është për aplikimin e grimit me pluhur të thatë. Lehtë për t'u përdorur dhe për të arritur çdo zonë të fytyrës.Mund të pastrohet.

Përdorni anën e kuqe të shpuzës për të aplikuar grim të lëngshëm duke e fërkuar butësisht produktin. Përdorni anën e aplikuesit të bardhë të grumbulluar për grimin me pluhur të thatë. Lani pas përdorimit.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.