Home
Mjetet për Kujdesin e Lëkurës
Mjetet për Kujdesin e Lëkurës
Ice Facial Ball

Përshkrim

Mjet për fytyrën me akull në formë topi, mbusheni me ujë dhe ngrini. Ju lejon të mbani me lehtësi kupolën e akullit për një fytyrë të rehatshme në shtëpi. Mjetet e fytyrës me akull janë të njohura për shtrëngimin e poreve, ndriçimin e lëkurës, heqjen e fryrjes dhe tonifikimin e lëkurës. Mund të përdoret me lëngje të tjera si qumësht kokosi, ujë me limon dhe kastravec dhe çaj jeshil.

Përgatitja e topit të fytyrës me akull:

  1. Sigurohuni që topi i fytyrës së akullit të jetë i mbyllur mirë dhe mbusheni me kujdes përmes vrimës në krye me ujë ose me zgjidhjen tuaj të zgjedhur
  2. Rekomandohet të mos e mbushni plotësisht topin e fytyrës me akull pasi lëngu do të zgjerohet kur të ngrijë.
  3. Vendoseni në nivel në një tabaka në frigorifer.
  4. Lëreni të ngrijë.

Përdorimi i topit të fytyrës me akull:

ëreni topin e fytyrës të qëndrojë dhe shkrihet për 5 minuta ose kaloni nën ujë për shkrirje të lehtë përpara përdorimit. Hiqni pjesën e sipërme të Ice Facial Ball për të ekspozuar lëngun e ngrirë dhe aplikojeni në fytyrën e pastruar me lëvizje rrethore të vazhdueshme lart për 30 sekonda deri në 1-2 minuta në secilën anë të fytyrës suaj. Shmangni kontaktin e zgjatur me lëkurën dhe mos e përdorni më shumë se një herë në ditë. Nëse përdorni përbërës të ndryshëm për fytyrën tuaj me akull, shpëlajeni me ujë të ftohtë pas përdorimit dhe ndiqni rutinën tuaj të zakonshme hidratuese.

Paralajmërime:

I papërshtatshëm për përdorim me ushqim ose pije.

Shmangni përdorimin e zgjatur dhe kontaktin me zona të thata, të ndjeshme dhe delikate të lëkurës si rreth syve.

Mos e aplikoni topin e ngrirë të pashkrirë në lëkurë të lagësht dhe delikate. Kontrolloni temperaturën duke e testuar fillimisht në kyçin e dorës.

Ndalojeni përdorimin menjëherë nëse shfaqet acarim i lëkurës. Mbajeni larg fëmijëve.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.