Home
Të tjera
Aksesorë Mode
Kutia e tualetit Summer Bliss

Përshkrim

Këllëf tualeti me ngjyra pjesë e koleksionit Summer Bliss në një model të bukur veror. Përmban dy ndarje të bollshme, xhepa të brendshëm dhe mbajtëse furçash kozmetike. Çanta funksionale perfekte për të mbajtur me stil grimin dhe tualetin tuaj kur udhëtoni ose në shtëpi.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.