Home
Heqës të qimeve
Heqës të qimeve
Brisku i ripërdorshëm

Përshkrim

Brisku i ripërdorshëm në ngjyrë rozë me kokë të zëvendësueshme për një opsion më të qëndrueshëm. Doreza e ripërdorshme është e lehtë për t'u përdorur me një dorezë që nuk rrëshqet. Koka rrotulluese e zëvendësueshme vjen me shirit hidratues Aloe dhe Vitamine E për rruajtje më të butë. Butoni i kyçjes dhe lëshimit për përdorim të sigurt dhe të lehtë.

Para rruajtjes, sigurohuni që të lagni lëkurën tuaj dhe më pas aplikoni një sasi të mirë kremi ose xhel rroje. Rruani në drejtim të rritjes së flokëve dhe shpëlajeni briskun tërësisht pas çdo rrëshqitjeje. Thajeni lëkurën dhe përfundoni me një hidratues.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.