Home
Heqës të qimeve
Heqës të qimeve
Zëvendësimi i kokave rroje me 2 pako

Përshkrim

Dy koka rroje rrotulluese me dizajn teh të trefishtë të paketuara për përdorim me briskun e ripërdorshëm. Përfshin shirit hidratues me Aloe dhe vitaminë E për një përvojë rruajtjeje të lehtë dhe të qetë. Vjen me mbulesa mbrojtëse individuale të tehut. I sigurt për t'u përdorur dhe zëvendësohet lehtësisht.

Shtypni butonin e kyçjes dhe lëshoni për të hequr kokën e përdorur të briskut dhe vendosni kokën e re të briskut në të njëjtin pozicion, duke u siguruar që ajo të jetë e kyçur në vend. Gati për rruajtje!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.