Home
Vaskë dhe Dush
Dhurata
SETI Mini Spa

Përshkrim

Seti spa i trupit buff, guri shtuf dhe furça për fytyrën prej druri. Vjen në një kuti dekorative gati për t'i dhuruar dikujt që doni ose vetes. Ndikoni në trendin e fërkimit të thatë me këtë komplet perfekt për një eksperiencë të vërtetë luksoze në spa në shtëpi.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.