Home
Mjetet për Kujdesin e Lëkurës
Mjetet për Kujdesin e Lëkurës
Masazher për nofulla Arctic Ritual

Përshkrim

Lehtësoni tensionin në fytyrën tuaj me këtë masazhues relaksues të nofullës në dorë. Shtesë perfekte në rutinën tuaj të përditshme freskuese të fytyrës. Rregulloni tensionin sipas preferencës tuaj. Përputhet pa probleme me Koleksionin Ritual Arktik në ngjyrat e bardha dhe blu.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.