Home
Ora & të Tjera
Stoli
Seti i bizhuterive Amare Stone

Përshkrim

Komplet gjerdan dhe vathë klasike dhe elegante prej ari me gurë vezullues. Një dhuratë perfekte për veten ose dikë që e doni. Vjen në një kuti të bukur me shkëlqim argjendi.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.