Home
Aksesorë
Stoli
Seti prej 3 palë vathëve Amare

Përshkrim

Ky grup prej tre vathësh me ngjyra të ndryshme ju mundëson të përshtatni menjëherë pamjen tuaj me disponimin tuaj. Zgjedhni midis kërpudhave në formë lulesh me nuancë argjendi, kërpudhave të rrumbullakëta në ngjyrë ari me gurë qelqi ose rrathë të përdredhur në ngjyrë rozë. Vjen në një kuti me shkëlqim.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.