Home
Manicure & Pedicure
Mjetet për Banjë & Trup
Seti veror i manikyreve të Bliss

Përshkrim

Seti i manikyrëve me temë verore nga koleksioni Summer Bliss duke përfshirë shtytësin e thonjve, skedarin e thonjve, prerësin e thonjve, gërshërët dhe piskatoren e kutikulave. Vjen në një këllëf të verdhë me model argëtues, perfekt për udhëtime. Ndarja e brendshme përfshin mbajtëse elastike për veglat.

Shtytësi i thonjve përdoret për të tërhequr butësisht dhe për të liruar kutikulat. Lima e thonjve përdoret për të formuar dhe zbutur skajet e thonjve. Prerësja e thonjve dhe gërshërët ndihmojnë në shkurtimin e gjatësisë së thonjve. Piskatore e re e kutikulës ka tehe të mprehta dhe me kënd që presin lehtësisht lëkurën e lirshme pa krijuar shqetësime. Prerësi është prej çeliku inox, një material i qëndrueshëm.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.