Home
Çanta & Portofol
Novage+
Skincare Case

Përshkrim

Këllëf për kujdesin e lëkurës me dizajn elegant me model dekorativ në pjesën e përparme. I gjerë me hapje të gjerë dhe bazë për të përshtatur një sërë produktesh për kujdesin e lëkurës. Vjen me një xhep të brendshëm dhe mbyllje me zinxhir. Krijuar në material të butë PU me ujë.
Rutinat Novage+ e çojnë shtresën e produktit në nivelin tjetër, për t'i dhënë lëkurës tuaj më shumë. Çdo produkt është formuluar për të punuar në sinkronizim të përsosur me lëkurën tuaj – dhe njëri-tjetrin – për rezultate optimale. Performanca totale e lëkurës në vetëm katër hapa. Ndiqni rutinën dy herë në ditë, çdo ditë dhe shikoni më shumë rezultate – më shpejt.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.