Home
Produkte të tjera për banjë
Banjë & Dush
Sfungjeri Trupi Konjac me Balte te Kuqe

Përshkrim

Sfungjer trupi i bërë nga rrënja natyrale konjac dhe e mbushur me argjilë të kuqe që pastron thellësisht dhe ndihmon në përmirësimin e lëkurës së dehidratuar. Sfungjeri zgjerohet dhe zbutet kur laget. Dizajni unik me valë e bën të lehtë arritjen në çdo cep të trupit.

Ky sfungjer trupi konjac i mbushur me argjilë të kuqe zgjerohet dhe zbutet kur laget.Aplikoni butësisht mbi trup për të pastruar dhe eksfoluar. Përdoreni me larje trupi ose sapun ndërsa jeni në dush.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.