Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Explorer Travel Clutch

Përshkrim

Çanta me tufë funksionale e përshtatshme për udhëtime ose përdorim të përditshëm.Mbajeni tërthorazi,në dorë ose përdorni si mbajtëse dokumentesh. Me tetë vende për karta, dy ndarje me zinxhir, një mbajtëse dokumentesh udhëtimi, elastik për një stilolaps dhe xhep të jashtëm.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.