Home
Aksesorë
Aksesorë Mode
Syze dielli Two Tone

Përshkrim

Syze dielli me stil dhe në trend në nuancë kafe të errët me fund të guaskës së breshkës. Tre pika dekorative në secilën anë. Vjen në një qese të ricikluar. Mbrojtje UV400.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.