Home
Syze Dielli
Aksesorë Mode
Syze dielli Ecru të mbyllur

Përshkrim

Nuanca të ftohta në një formë trendi, perfekte për një ditë nën rrezet e diellit ose në plazh. Ecru ngjyrë tymi. Vjen në një qese të përshtatshme. Mbrojtje UV400.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.