Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Çantë shpine Summer Bliss me frigorifer

Përshkrim

Çantë shpine me modele shumëfunksionale dhe shumëngjyrëshe me një ndarje ftohëse të mbyllur, e përkryer për të sjellë ushqime dhe pije gjatë një dite. Pjesa e sipërme rrokulliset lehtë dhe rregullohet pas sasisë së paketimit. Çanta perfekte për një ditë plazhi.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.