Home
Të tjera
Aksesorë Mode
Tripod Mobile Explorer

Përshkrim

Trekëmbësh celular për eksploruesin. Bëjeni të lehtë marrjen e fotografive fantastike me këtë trekëmbësh që ka krahë fleksibël që ngjiten lehtësisht te pemët, shtyllat dhe dorezat. Dhurata perfekte për aventurierin. I pastër dhe i lehtë për tu paketuar për udhëtime.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.