Home
Ora & të Tjera
Stoli
Ora Colour Changing

Përshkrim

Ora që transformon ngjyrën para syve tuaj! Kur ekspozohet ndaj rrezeve të drejtpërdrejta të diellit, numri lulëzon me lule fuchsia dhe rripi i dorës kthehet nga e bardha në rozë. Kjo orë elegante është zbukuruar me një kornizë ngjyrë rozë-ari të mbajtur nga një rrip prej lëkure artificiale. Dhe dorëzohet në një kuti rozë të përshtatshme - e mbështjellë dhe gati për dhuratë!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.