Home
Furça flokësh
Mjete & aksesorë flokësh
Masazhues i kokës Duologi

Përshkrim

Masazhoni skalpin e kokës – FLOKËT TUAJA DO TË JU FALËNDEROJNË


Ngritni rutinën tuaj të kujdesit për flokët me masazhuesin e kokës DUOLOGI – një mjet i dedikuar për forcimin e flokëve, i krijuar për të rritur qarkullimin e gjakut në lëkurën e kokës, duke promovuar flokë të shëndetshëm.


Fijet e forta por fleksibël eksfolohen butësisht ndërsa masazhojnë skalpin e kokës, duke ndihmuar në heqjen e mbeturinave, grumbullimin e qelizave të vdekura të lëkurës dhe sebumit të tepërt nga rrënja e flokëve.


Përveç freskimit të skalpit të kokës, lëvizja e butë e masazhit ndihmon në çlirimin e tensionit dhe stresit për një përvojë qetësuese në spa në shtëpi.

Përdoreni me produktet DUOLOGI për të rritur kujdesin e kokës dhe për të promovuar flokë të shëndetshëm.


Aplikoni produktin, më pas masazhoni lëkurën e kokës me lëvizje rrethore me presion të vazhdueshëm të butë për një përvojë relaksuese të skalpit.


Masazhuesi i kokës funksionon mirë në flokë të lagur, i shoqëruar me Skrubin e Skalpit, Tonikët e Skalpit dhe Shampo, megjithatë mund të përdoret edhe vetëm – dhe në flokë të thatë – për të freskuar shpejt skalpin e kokës.

Dizajni i brushës që mbahet lehtësisht, me dorezë të bërë nga 50% material i ricikluar.


Materiali: 50% dorezë e materialit të ricikluar, PS, TPR.

Përmasat: 8x8x7cm

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.