Çanta e shpinës Hay

Përshkrim

Në modë, ndërkohë që është funksionale, kjo çantë shpine elegante është punuar në ngjyrë blu të muzgut, lëkurë artificiale me teksturë, me pajisje në ngjyrë ari dhe një dorezë të sipërme të endur me gërsheta. Dy ndarje kryesore me zinxhir ju lejojnë të organizoni gjërat tuaja me lehtësi. Ndarja e pasme është e pajisur me dy xhepa të çarë dhe një xhep me zinxhir për gjërat e vogla thelbësore.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.