Seti Hay Pouch

Përshkrim

Një dyshe me çantat elegante me zinxhir ju ndihmon të organizoni kozmetikën tuaj dhe gjërat thelbësore për kujdesin e lëkurës në banjën tuaj ose kur udhëtoni. Të dyja janë krijuar nga lëkura artificiale e prodhuar në mënyrë të qëndrueshme, me teksturë në nuancat e përputhshme të fildishtë dhe blu të muzgut.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.