Çanta Hay Crossbody

Përshkrim

E punuar bukur nga lëkura artificiale me teksturë fildishi me skaje në kafe të errët, pajisje me ngjyrë ari dhe një dorezë të sipërme me gërsheta të punuar me dorë, kjo çantë kryq ka përmasa të përsosura për gjërat thelbësore të përditshme. Dy ndarje kryesore me zinxhir ju ndihmojnë të qëndroni të organizuar. Bashkangjisni rripin e rregullueshëm të shpatullave për të veshur tërthortë ose në njërën shpatull.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.