Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Hay Compact çantë dore

Përshkrim

Mbani gjërat tuaja thelbësore të organizuara me stil në një çantë të punuar me lëkurë artificiale fildishi me teksturë me skaje të lyera në kafe të errët dhe një detaj me nyje të punuar me dorë në pjesën e përparme. Pjesa e brendshme ka pesë vende për karta dhe një xhep për faturat, dhe pjesa e pasme është e pajisur me një çantë monedhash të siguruar me një buton të këputur.
Përdorimi Para/Skadimit: Artikull që nuk prishet.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.