Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Çanta Hay

Përshkrim

Një çantë dore elegante, me madhësi mesatare në një nuancë blu muzg i bën një shtesë elegante pamjes suaj të përditshme. E punuar me lëkurë artificiale me teksturë me detaje në ngjyrë ari dhe skaje të lyera në të zezë, ajo përmban dy ndarje kryesore me zinxhir me një xhep të brendshëm me zinxhir dhe dy xhepa me çarje. Mbajeni me dorezën e sipërme të punuar me dorë, me gërsheta ose rripin e ndashëm të shpatullave të kanavacës.

Përdorimi Para/Skadimit: Artikull që nuk prishet.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.