Këllëf telefoni Hay në rrip

Përshkrim

Shkoni me stil pa duar me një këllëf telefoni me zinxhir elegant dhe të përjetshëm në lëkurë artificiale fildishi me teksturë. Pajisur me një vend të përshtatshëm karte në pjesën e pasme dhe një rrip të rregullueshëm të tërthortë me skaje kafe të errët dhe detaje të nyjeve të punuara me dorë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.