Kapelë dielli Dune Sun

Përshkrim

Këtë verë, mbajini fytyrën, flokët dhe shpatullat tuaja të mbrojtura me stil nga dielli në një kapelë kashte ngjyrë rëre, e bërë nga materiali me burim të qëndrueshëm, me një fjongo gërshetash të punuar me kontrast prej lëkure marine artificiale.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.