Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Çantë shpine multifunksionale Mino

Përshkrim

E gjithanshme dhe e rehatshme, kjo çantë shpine e konvertueshme është ideale për punë, shkollë, udhëtime dhe jetën e përditshme. Rripat e rregullueshëm krijojnë tre stile të ndryshme. Vishni atë si një çantë shpine, çantë kryq (çantë shpatullash) ose çantë. Brendësia e gjerë me xhepa me zinxhir dhe akses të lehtë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.