Home
Të tjera
Aksesorë Mode
Ombrella Mino

Përshkrim

Sfidoni motin e zymtë me këtë çadër automatike shumëngjyrëshe. Butoni i lëshimit të shpejtë hap dhe mbyll ombrellën në sekonda. Dizajni i hollë rrëshqet lehtësisht në çantën tuaj. Doreza me unazë lejon mbajtjen pa duar. Rripi siguron mbylljen. Vjen me qese te pershtatshme. 100% poliestër i ricikluar.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.