Home
Syze Dielli
Aksesorë Mode
Mino Blue Light Glasses

Përshkrim

Syzet elegante të trajtuara për të filtruar dritën blu i lejojnë sytë të absorbojnë më pak dritë me energji të lartë nga pajisjet dixhitale dhe potencialisht kundërshtojnë efektet, si gjumi i dobët. Të rehatshme dhe të lehta për t'u vendosur, pa zmadhim, dizajn me cilësi të lartë, korniza pa ngjyrë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.